Vakantiehuis BeafitaVakantiehuis BeafitaUitgang Tuinbeafita04beafita05

 
Het vakantiehuis ligt in Tribunj (tussen Zadar en Sibenik) op 50m loopafstand naar het mooie strand, en 300m van het gezellige centrum. ondanks dat het vakantiehuis vlakbij het centrum ligt, is het toch erg rustig gelegen. Het vakantiehuis ligt aan het eind van een doodlopende weg en heeft een eigen parkeerplaats. In de tuin is een barbeque voor algemeen gebruik.

Tribunj is een gezellig vissersdorp met ca. 2000 inwoners. Er zijn geen disco’s hier maar er zijn een aantal prima restaurants, enkele cafés, twee pizzeria’s,  supermarkten, bakkers, een slager, dagelijks een kleine markt met groenten en fruit, etc. Natuurlijk is er een postkantoor, een bank en pinautomaten. De nieuwe jachthaven is één van de mooiste en modernste van de Dalmatische kust. De aan- en afvarende jachten bieden een leuk schouwspel vanaf de terrasjes rond de haven.

Als u toch behoefte heeft aan disco’s, nachtclubs, hotels etc dan zijn die te vinden in het drukke toeristische plaatsje Vodice op ca. 3 km afstand van Tribunj.

Tribunj is een goed uitgangspunt voor excursies: de steden Zadar, Sibenik, Trogir en Split zijn niet verder dan 1 uur rijden. Er zijn twee nationale parken: de Krka watervallen en de Kornati eilanden, beide een bezoek zeker waard. In Tribunj kunt u verschillende excursies boeken en u kunt er fietsen, scooters en kleine boten per dag huren.

Het is ook mogelijk om voordelig te vliegen naar Split of Zadar. U kunt dan een auto huren op het vliegveld (www.economycarrentals.com).